top of page

Wie is Rebecca?

20220808_094859_exported_0_1659945467885.jpg
PSX_20220513_203316.jpg

Wie is Rebecca?
 

Mijn naam is Rebecca en zoals jullie eerder hebben kunnen lezen word ik vaak Beckie genoemd. En omdat ik mij prettig en veilig voel bij deze naam was de keuze voor mij ook niet moeilijk toen ik moest nadenken over een naam voor mijn praktijk.

Ik heb veel onveiligheid gekend in mijn leven. Dat zorgde ervoor dat mijn overlevingsstrategieën aan gingen staan. En wat ben ik dankbaar dat er zoiets bestaat als overlevingsstrategieën. Het heeft mij ver gebracht in dit leven. Ik mocht mooie opleidingen volgen zoals HBO maatschappelijk werk en kindercoaching. Ik heb op inspirerende plekken gewerkt waar ik mensen mocht begeleiden op hun levenspad waar zij hun gebeurtenissen en/of verliezen in het leven moesten verweven.  En elke begeleiding raakte mijn verliezen of kwetsuren aan. En hoewel de begeleiding goed verliep, merkte ik ook dat ik iets essentieels van mijzelf miste. En dat was mijn gevoel, mijn emoties die ik zo lang op stil had gezet. Ik durfde deze pijn niet aan te kijken, omdat deze  te intens was. Om mijn persoonlijke situaties te snappen ben ik altijd in studies en boeken gedoken om te snappen wat er gebeurde in mijn leven. Tot die ene studie mij liet zien dat herstellen begint met je pijn aan te kijken. De post-HBO studie omgaan met Verlies en Rouw was niet alleen maar theoretisch, maar liet mij de reis maken door mijn eigen landschap van rouw en verlies. Het was een intens proces, maar hierdoor ben ik thuis gekomen bij mijzelf.

Omgaan met verliezen en rouw is een uniek en persoonlijk proces. Ik vind het belangrijk dat mijn (toekomstige) cliënten hun eigen en unieke proces mogen doorlopen. Ik geloof ook dat iedereen diep in zich het antwoord op eigen prangende vragen heeft. Alleen zijn die antwoorden nog niet altijd zichtbaar. Als coach begeleid ik jou om op zoek te gaan naar passende antwoorden op je vragen.

bottom of page